Helikoptertur över Stockholm – Svartsö

helikopter

Helikoptertur över Stockholm

Helikopterturer över Stockholm är en upplevelse. Helikopter till konferensen och mötet är ett uppskattat inslag. Upplev en helikoptertur med fantastiska vyer när vi stiger upp på höjd och den betagande friheten när vi landar i skärgården. En spännande upplevelse som du sent kommer att glömma!

oppethav.se

Med vår helikopter kan du uppleva skärgården från ovan. Vi gör transporten till en upplevelse. Det är med nöje vi tar er med helikoptern till Sandhamn, Grinda eller Svartsö. 

Vid större händelser, events, arrangemang eller vid brådskande situationer är helikoptern ett säkert val.

Helikoptern har plats för upp till 5 passagerare.

Priset är för en enkelresa med start från Bromma.

SVARTSÖ:

Skärgårdslunchen är närmare än du tror med vår helikopter. Efter en magisk skärgårdstur landar vi på Svartsö där en härlig skärgårdslunch är framdukad. Efter lunchen flyger vi åter till Stockholm – är tiden knapp är ni åter i Stockholm på 1,5 timme men självklart kan ni välja att njuta av skärgården lite längre. På Svartsö Krog upphöjer dom finessen till enkelhet och låter den prägla allt från råvaror till service, den lagade maten och det du dricker. Tre ingredienser är viktiga – säsongen, de bästa råvarorna och de bästa producenterna. Svartsö Krog använder produkter från närmiljön, men ratar inte de mer exotiska råvarorna för det. Dryck är ej inkluderat i priset.  svartsokrog.se

Om du vill övernatta kan du göra det på Svartsö Skärgårdshotell svartsonorra.se