Segla i skärgården

segling i skärgården

Segla i skärgården

Segling i Stockholms skärgård är helt underbart. Ingen stress, trevligt umgänge, underbar segling och framåt kvällen kanske grillning, bastu och ett kvällsdopp vid en trevlig ö? Ta med dina vänner och bekanta på en oförglömlig upplevelse genom vår fantastiska skärgård!

Out Seglingsevenemang: Out är det engelska ordet för ute. För oss på Out Seglingsevenemang betyder det så mycket mer. Äventyr, aktiviteter, upplevelser men kanske framförallt att ha kul tillsammans. Självklart är vi utomhus, året runt, i alla väder!

Oavsett vilken typ av aktivitet ni väljer att göra, till havs eller på land, i Stockholms skärgård eller på Mallorca, har de ett gemensamt. Det är kunden som aktivt skapar den bästa upplevelsen. Tillsammans med våra kompetenta skeppare och instruktörer skall det vara en utmaning både för individen och för gruppen.

På alla våra seglingar får alla deltagare aktivt delta i seglingen; besättningen får själva lägga kursen, göra vägval och sköta allt ombord. Det stärker förmågan att jobba som ett team och ger en upplevelse att minnas och dela när det blåser hårt på arbetsplatsen. För mer information besök out.se

 

Sailing Events: Skärgården är som gjord för segling, inspiration, möten och härliga upplevelser. Med nya utmaningar och äventyr tillsammans med affärspartners och vänner i en fantastiskt vacker miljö.

Att med naturens kraft i seglen, ta sig över glittrande fjärdar med vyer av allra vackraste slag. Ombord på topputrustade, moderna segelbåtar får ni här verkligen prova på segling med de allra bästa förutsättningarna. I kombination med affärsmöte, konferens, kickoff eller som en gruppstärkande aktivitet.

I snart 15 år har vi genomfört seglingsevenemang för företag och privata grupper från 2 – 200 personer. På kommande sidor hoppas vi kunna förmedla vilka fantastiska aktiviteter det finns att välja mellan. Varmt välkomna ombord! För mer information besök sailingevents.se