En helg på Idöborg

idöborg

En helg på Idöborg

Om du behöver ny energi är Idöborg den perfekta platsen för ro och avkopling denna helg, för att starta nästa vecka med en extra boost. Här kan du träna och koppla av samt äta god mat och övernatta!

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia och den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. På Idöborg erbjuds alla verktyg som kan tänkas behövas för ett lyckat retreat, från den goda vegetariska maten lagad från grunden till meditationssalen Dojon med storslagen havsutsikt och den vedeldade bastun på ön sydligaste klippor. Lokalen Dojon är utrustad med bland annat yogamattor, yogablocks, meditationskuddar, filtar, ljudanläggning och här får upp till 30 personer plats att yoga samtidigt. För att fylla tiden mellan Yoga-passen kan ni bland annat paddla kajak, bada vedeldad bastu, promenera, göra olika utomhusaktiviteter, åka på utflykt till Bullerö eller Nämdö eller helt enkelt bara vara.

Inkvarteringen sker i mysigt inredda enkel- och dubbelrum och varje rum delar dusch & toalett  med 1-2 andra rum. Idöborg tar aldrig emot mer än en grupp i taget så ni har alla lokaler helt för er själva. Riktigt stora grupper kan även nyttja våra fina små stugor utrustade med egna kök och badrum.

Boka på idoborg.se