Hoppa igenom helgen på Yoump

yoump trampoliner

Hoppa igenom helgen på Yoump

Är ni ett stort gäng som vill uppleva Youmps häftiga parker för ett speciellt tillfälle helt ensamma? Inga problem! 5-kamp, privatinstruktör eller fritt hopp – Yoump kan erbjuda något som passar just ert gäng. Välkomna!

Yoump är nordens ledande trampolinpark med 8 parker i Sverige. Yoump är en nöjespark för hela familjen, här finns något för alla åldrar! Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg. Yoump på värmdö hittar ni på Gustavsbergsvägen 34b.

Mer information hittar du på yoump.se

Övernatta på hotell Blå Blom ligger i charmiga Gustavsbergs Hamn. Hotellet är inhyst i två av porlinsfabrikens mest anrika byggnader ”Gamla Verkstaden” från 1852 och ”Gamla Slamhuset” från 1859. Mellan de två tvillingbyggnaderna finner du innergården och byggnaderna är också länkade med en mellangång. Samtliga rum är inredda i olik personlig stil där fabrikens historia och årtal går som ett tema på både rum och interiör. Boka på blablom.se