Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

11 FEB KL. 09:30–12 FEB KL. 14:30 YOGA WEEKEND PÅ GÄLLÖFSTA HERRGÅRD

11 februari 09:30 12 februari 14:30 CET

Bjud dig själv på en bra start på året med en Yoga weekend tillsammans med Susanne H Lindskog

Njut av en vistelse i härlig miljö på Gällöfsta Herrgård där du i lugn och ro kan ta del av yoga och meditation- och hitta glädjen och lugnet inom dig själv. Dessutom finns oaser av tid att bara vara, njuta av den goda maten och miljön.
Vår yogaledare är Susanne Hörder Lindskog. Certifierad livsyogalärare, lärare och terapeut i medicinsk yoga. Susanne har utövat och undervisat yoga i mer än 18 år, för företag och privatpersoner. Hennes undervisning kännetecknas av stabilitet, acceptans och inspirerande vardagsvisdom. Susanne medverkade under några år på Livsyogalärarutbildningen. Susanne är också verksam som samtalsterapeut.
Helgernas fokus är Yoga, meditation och självutveckling och hur du kan finna inre ro, mental klarhet och ny energi genom övningarna och inspirerande upplevelseföredrag. Varierande teman t ex Med yoga i livet, kraften i meditation, självmedkänsla, vikten av vila och återhämtning, skapa mer inre trygghet, gående meditation – breathwalk, mindre stress – mer frid. Stärk den livslånga relationen till dig själv med härliga upplevelser och nya insikter.
https://gallofstakonferens.se/weekends/yoga-weekend-2/

Detaljer

Börjar:
11 februari 09:30
Slutar:
12 februari 14:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Gällöfsta herrgård
Gällöfstavägen 70
Kungsängen, 19692
+ Google Map
Telefon:
08-58179500
Webbplats:
gallofstakonferens.se