Keyword
Category
Location
Filter by Amenities:

Sort by

Bro Bålsta Golfklubb

Ett område på Thoresta Gårds marker blev det område som Peter Nordwall, banarkitekten, ansåg vara lämpligt för den golfbana han...

ACCROPARK

Accropark Bro Höghöjdsbana, Hällkanavägen, Bro, Sverige
Besök höghöjdsbanan i Bro med vänner, kollegor eller familjen! Äventyr och spänning som utmanar och låter er uppleva något annorlunda tillsammans. Bokas genom att ladda ned appen "Accropark".  Bland trädens kronor och stammar går Accroparks höghöjdsbana i Bro.

ÅLBRUNNA GÅRD

Ålbrunna Gård, Ålbrunnavägen, Bro, Sverige
Ålbrunna gård är en liten gård i utkanten av Stockholms län i Upplands-Bro kommun. Vi säljer honung från egen bigård och ägg från våra frigående höns. Vi säljer också en del egenodlade ekologiska grönsaker.

BROGRILLEN

BRO CENTRUM 31, Bro, Sverige
Här kan du få en riktigt god hamburgare eller tunnbrödsrulle! Brogrillen drivs av Faruk som varit verksam i Bro i många år och nu i ny fräsch lokal i Bro centrum. Här kan man få hamburgare i olika former samt tunnbrödsrullar och lite annat gott. Familjärt med många stamkunder och med den kända "Videgårdsrullen" på menyn som fått namn av den celebra kocken Erik Videgård.

CAFÉ BOULEVARD KUNGSÄNGEN

Café Boulevard Kungsängen AB, Furuhällsplan, Kungsängen, Sverige
Gemytliga café Boulevard ligger inne i kommunhuset med fina öppna fönster mot Kungsängens centrum. Här kan du få bakverk, bröd, sallader och varma luncher, bakelser och egendesignade tårtor efter kundernas önskemål. Tårtor och dekoration är något Café Boulevard gör med precision och en fantastisk känsla. Fantasin flödar oavsett om det gäller student, bröllop eller kalas. Inredningen är varm, modern och inbjudande och personalen är fantastisk! Varmt välkomna till Café Boulevard Kungsängen!

AKTIVITETER STOCKHOLM

Västra Rydsvägen 128, Kungsängen, Sverige
Vi är aktivitetsföretag för allt roligt man kan göra tillsammans. Det kan vara barnkalas, 50-års fest, möhippa, svensexa, kick-off, företagsevents och mycket annat. Vi har allt ifrån hoppborgar, vattenrutschbanor, bubbleballs, golfsimulator och mycket mer. Vi har även ett aktivitetscenter dit man kan komma och leka om man bara bokar i förväg.

SHAREKAYAK

Lillsjön, Kungsängen, Sverige
Uppstickaren ShareKayak med kajakvandring från Kallhällsbadet i Järfälla till Lillsjön, Gröna udden och Björnäs i Bro. Lär känna dina närområden och ta med familjen på en riktig utflykt. Man väljer själv var man hämtar upp sin kajak och kan paddla dit man vill. Kajaken ska tillbaka till samma ställe där man hämtade den. Inget bokningssystem och man betalar på plats efter att man laddat ned appen Frekis. Enkelt, lätt och smidigt!

BJÖRKNÄS CAMPING

Björknäs camping, Ådövägen, Bro, Sverige
Björknäs camping är en naturcamping vackert beläget vid Mälaren. Den ligger på halvön Ådö utanför Bro i Upplands-Bro kommun. Här bor du nära naturen, nära vattnet och har nära till Stockholm.

BJÖRKNÄS CAMPING

Björknäs camping, Ådövägen, Bro, Sverige
Björknäs camping är en naturcamping vackert beläget vid Mälaren. Den ligger på halvön Ådö utanför Bro i Upplands-Bro kommun. Här bor du nära naturen, nära vattnet och har nära till Stockholm.

FLORISTHÖRNAN STATIONSHUSET CAFÉ

Floristhörnan, Stationsvägen, Bro, Sverige
Stationshuset i Bro har vaknat ur sin Törnrosasömn! Det gamla stationshuset, byggt under den senare delen av 1800-talet, bjuder på en mysigt välkomnande och trivsam miljö. I den gamla väntsalen finns kakelugnen kvar och i butiksdelen bjuder den gamla biljettluckan på en hel del nostalgi. I caféet kan du fika på något gott, äta glass samt avnjuta en lättare lunch. Stationshuset, som drivs av Floristhörnan i Bro, inrymmer förutom café också en butik med blommor, presenter och kläder.