EnglishSwedish
Keyword
Category
Location
Filter by Amenities:

Sort by

AKTIVITETER STOCKHOLM

Västra Rydsvägen 128, Kungsängen, Sverige
Vi är aktivitetsföretag för allt roligt man kan göra tillsammans. Det kan vara barnkalas, 50-års fest, möhippa, svensexa, kick-off, företagsevents och mycket annat. Vi har allt ifrån hoppborgar, vattenrutschbanor, bubbleballs, golfsimulator och mycket mer. Vi har även ett aktivitetscenter dit man kan komma och leka om man bara bokar i förväg.

SHAREKAYAK

Lillsjön, Kungsängen, Sverige
Uppstickaren ShareKayak med kajakvandring från Kallhällsbadet i Järfälla till Lillsjön, Gröna udden och Björnäs i Bro. Lär känna dina närområden och ta med familjen på en riktig utflykt. Man väljer själv var man hämtar upp sin kajak och kan paddla dit man vill. Kajaken ska tillbaka till samma ställe där man hämtade den. Inget bokningssystem och man betalar på plats efter att man laddat ned appen Frekis. Enkelt, lätt och smidigt!

BJÖRKNÄS CAMPING

Björknäs camping, Ådövägen, Bro, Sverige
Björknäs camping är en naturcamping vackert beläget vid Mälaren. Den ligger på halvön Ådö utanför Bro i Upplands-Bro kommun. Här bor du nära naturen, nära vattnet och har nära till Stockholm.

BJÖRKNÄS CAMPING

Björknäs camping, Ådövägen, Bro, Sverige
Björknäs camping är en naturcamping vackert beläget vid Mälaren. Den ligger på halvön Ådö utanför Bro i Upplands-Bro kommun. Här bor du nära naturen, nära vattnet och har nära till Stockholm.

FLORISTHÖRNAN STATIONSHUSET CAFÉ

Floristhörnan, Stationsvägen, Bro, Sverige
Stationshuset i Bro har vaknat ur sin Törnrosasömn! Det gamla stationshuset, byggt under den senare delen av 1800-talet, bjuder på en mysigt välkomnande och trivsam miljö. I den gamla väntsalen finns kakelugnen kvar och i butiksdelen bjuder den gamla biljettluckan på en hel del nostalgi. I caféet kan du fika på något gott, äta glass samt avnjuta en lättare lunch. Stationshuset, som drivs av Floristhörnan i Bro, inrymmer förutom café också en butik med blommor, presenter och kläder.

2808 LIVSSTILSBUTIK

Villa Skoga, Gamla landsvägen, Kungsängen, Sverige
Vi hjälper dig med allt från inspiration till den perfekta presenten, inredningsdetaljen eller något snyggt att ha på sig till festen eller jobbet. Nina Rönnberg står oftast i butiken i Villa Skoga som ligger alldeles intill Kungsängens centrum och hon är delägare och projektansvarig för hela Concept 2808 som även innefattar kontors och mötesrum på de övre planen. Vi erbjuder personligt utvalda klädesplagg, inredningsdetaljer & accessoarer. I butiken arrangeras event som modevisningar, inredningsevent, designersbesök, författarbesök och mycket mer!

MOR & DOTTER STORE

Skolvägen 33, 196 34 Kungsängen, Sweden
Välkommen till en oas som präglas av kärlek och värme. Kom till oss och prata hudvård, vi har funnits sedan 2006 och har många års erfarenhet. Kom och prova vår egna prisbelönta svensktillverkade veganska hudvård för alla hudtyper, även den mest känsliga. Här finns även inredning från svenska leverantörer så som bland annat ljus, ljushållare, vaser, porslin och doftpinnar - perfekta presenter till dig själv eller någon du vill glädja lite extra. Dessutom har vi noga utvalda damkläder från skandinaviska märken i storlekar från xs till xxl.

MAZARIN

Fjärilsstigen 4, Bro, Sverige
På Mazarin konditori och bageri används klassiska recept som varieras på eget sätt. Det är inte bara chokladsigillet på varje tårta, utan också smak och utseende som gör att man känner igen en tårta från Mazarin. Vi låter stunden, säsongernas råvaror och inspirationen bli medskapare i resultatet.  På Mazarin använder vi även de bästa råvaror vi kan få tag på och tillverkar allt i våra egna lokaler. Vispgrädden i semlor och tårtor likaväl som mjölken till kaffet och i kaffebrödet är svensk, ekologisk. Hallonsylten i tårtor, katalaner och syltkakor kokar vi själva. Svenskt smör i oscartårtorna, chokladbiskvierna likaväl som i småkakorna - det känns när det smälter i munnen! 

Käramik

Grönlundsvägen 1, Bro, Sverige
Den fina lilla gårdsbutiken Käramik som har allt mellan brukskeramik till konstkeramik. Ägarinnan Susanne Danielsson som tillverkar allt för hand har också fått den stora glädjen att tillverka olika priser till bland annat Solvalla och Bro galopp. Jag har en liten butik med unik keramik. Jag kallar mitt företag för Käramik för det är så glädjefullt att jobba med det som jag älskar mest. Butiken tar även emot beställningar om man har något speciellt man vill ha. Om det är fint väder så att man kan sitta ute, så bjuder vi på en kopp kaffe/te med hembakat.

PETJOS CAFÉ VILLA SKOGA

Petjos Cafe Villa Skoga, Gamla landsvägen, Kungsängen, Sverige
Petjos är ett klassiskt Café som serverar bakverk och bröd från konditoriet och bageriet från systercafét nere i Kungsängens centrum. Villa Skoga är det lite mer fashionabla cafét precis ovanför Kungsängens centrum. Under varmare perioder öppnas en fantastik uteservering upp precis utanför villan.  Här kommer du alltid hitta något som passar dig och finner du inte det, så ser vi till att skapa det åt dig på plats. Vår strävan är att alla som besöker oss ska känna den familjära atmosfären som alla vi som jobbar här på Petjos skapat genom åren.