GÄLLÖFSTA HERRGÅRD MÖTEN

KONFERENS PÅ HJÄRNANS VILLKOR

På Gällöfsta Konferens och Herrgård hittar du hotell, restaurang och konferensanläggning. Här är allt utformat från en mental tallriksmodell för hjärnan. Det är inget vi har hittat på själva utan är baserat på hjärnforskning och handlar om att få balans mellan avkoppling, rörelse, reflektion, lek, fokusering, umgänge och sömn. Vi lovar att det även kommer få ditt hjärta att klappa!

Man skulle kunna säga att vi har fått hjärnan på hjärnan. Det är nämligen den som ligger bakom allt här på Gällöfsta konferens. Modellen som ligger till grund för hur vi gör saker och ting kan beskrivas som en mental tallriksmodell för hjärnan. Det är långt ifrån något vi själva har knåpat ihop utan bygger på hjärnforskning signerad neuroforskarna Dainel Siegel och David Rock. Även om vi låter hjärnan stå i centrum glömmer vi aldrig bort hjärtat. För mår hjärnan bra kommer hjärtat att bli lyckligt på kuppen. 

Oavsett om du kommer från Arlanda eller från Stockholm city tar det endast 30 minuter att ta sig hit. Och när vägen slutar är du framme. Då breder sig den storslagna naturen med vindlande skogsstigar ut sig. Perfekt för långsamma promenader, walk & talk-möten eller mer pulshöjande aktiviteter bland lingonris och urskog.

 

Varmt välkomna!

GÄLLÖFSTA HERRGÅRD MÖTEN

Gällöfstavägen 70, Kungsängen, Sverige


Gällöfstavägen 70, Kungsängen, Sverige

Get Directions