AKTIVITETSFÖRETAGET SOM HAR NÅGOT FÖR ALLA

Vi är aktivitetsföretaget för allt roligt man kan göra tillsammans. Det kan vara barnkalas, 50-års fest, möhippa, svensexa, kick-off, företagsevents och mycket annat. Vi har allt ifrån hoppborgar, vattenrutschbanor, bubbleballs, golfsimulator och mycket annat. Vi har även ett aktivitetscenter i Kungsängen dit man kan komma och leka om man bara bokar i förväg.

Vad ska ni göra i helgen?

Vi vet, ni ska komma hit till vårt aktivitetscenter i Kungsängen! Vårat center går att boka för familjer, och med kort varsel. Ta med barnen och föräldrar, lek tillsammans. Eftersom vi är annorlunda än andra center så passar alla grejer för liten som stor och ni kan leka tillsammans.

Boka en timme eller två, vardag som helgdag. Det enda vi önskar är ni ringer och kollar så inget förbokat event ligger på just er önskade lektid!

I aktivitetscentret i Kungsängen har vi  bland annat VR  upplevelser – Virtual Reality spel, Multisport och golfsimulator, Nattduellen, interaktiva spel, hoppborgar, jättedart, gladiatorduell, sumobrottning m.m.

Ang COVID-19 (Corona): Vi spritar av lokalen mellan sällskap, handtag, dörrposter, räcken m.m. samt städar av toaletter. Vi följer direktiv och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, myndigheter, branschorganisationen Visita samt tyska EWA (European Waterpark Association)

Välkomna!

AKTIVITETER STOCKHOLM

Västra Rydsvägen 128, Kungsängen, Sverige


Västra Rydsvägen 128, Kungsängen, Sverige

Get Directions