BRO HOF SLOTT GOLF CLUB

TVÅ AV SVERIGES BÄSTA GOLFBANOR

The Stadium Course är ritad av Robert Trent Jones Jr och banan har varit rankad nr 1 i 13 år. Den är rankad nr 100 i världen av Platinum Clubs of the World 2018 – 19 och rankas som en av Europas allra bästa banor. Dessutom har den stått som värd för Nordea Masters på European Tour vid totalt 5 tillfällen.

The Castle Course är även den ritad av Robert Trent Jones Jr och har en liten annan karaktär än The Stadium Course. Givetvis håller även denna banan yttersta kvalitet! Det som utmärker sig mest är väl tilltagna ”playable wasteareas” som är strategiskt placerade och hålen kantas av det vackra höga gräset Aurora Gold. Banan rankas som en av Sveriges allra bästa banor!

Givetvis har Bro Hof Slott GC har en av Europas bästa övningsfält. Här tränar du från gräs med Titleist-bollar av allra högsta kvalitet. Rangen är utformad med fairways, bunkrar och greener som klipps varje dag. Här tränar du med samma upplevelse som ute på banan så att du kan förbereda dig för din runda. För medlemmar finns ett specialdesignat närspelsområde i anslutning till rangen.

Välkommen till Bro Hof Slott!

BRO HOF SLOTT GOLF CLUB

Bro Hof Slott Golf Club, 197 91 Bro, Sweden


Bro Hof Slott Golf Club, 197 91 Bro, Sweden

Get Directions