Background Image

VÄLKOMMEN TILL BRO SIMHALL

Bro simhall erbjuder bassänger för alla slags aktiviteter: motionssim, äventyrsbad och simskola. En perfekt aktivitet för familj, vänner eller kollegor som passar alla oavsett ålder eller erfarenhet!

Den stora bassängen: Den stora bassängen är en 25-metersbassäng med 6 banor. Som djupast är det 1,8 m. Normaltemperatur i bassängen är 28 grader. Två banor är alltid reserverade för motionssim.

Den lilla bassängen: Den lilla bassängen är som djupast 1,0 meter och används på vardagarna under dagtid som simundervisningsbassäng. Normaltemperatur i bassängen är 32 grader. OBS! Lilla bassängen reserverad för simskola onsdagar kl 14.00–19.30. Avstängd för allmänheten.

Lagunen: Den cirka 30 cm djupa poolen med det något varmare vattnet gör lagunen till en perfekt plats för de allra minsta barnen. Här kan man bada bland sprutande grodor, giraffer och lysande sjöodjur alla dagar i veckan utom måndagar. Varför inte doppa sig i någon av de två små poolerna eller åka i den lilla minirutschkanan som finns i området?

Gröna rutschkanan: Den gröna rutschkanan är mycket uppskattad av såväl barn som vuxna. Rutschkanan är öppen vilket betyder att du uppifrån kan se färden ner. Landningsbanan har ca 40 cm djupt vatten. Vistelse i landningsbanan är inte tillåten på grund av kollisionsrisk. Små barn får åka tillsammans med sina föräldrar.

Spacebowlen: En lite tuffare attraktion är Spacebowlen, även kallad toaletten eller koppen. Observera att landningsbassängen är 1,8 meter djup. Du ska vara simkunnig innan du provar att åka denna! Du färdas genom ett rör för att sedan slussas ut i bowlen – efter några varv, lagom snurrig i huvudet landar du i underliggande landningsbassäng.

Varmt välkomna!

BRO SIMHALL

Bro Simhall, CENTRUM, 197 31 Bro, Sverige

+46 8 581 690 99

Bro Simhall, CENTRUM, 197 31 Bro, Sverige

Get Directions