KUNGSÄNGEN GOLFSTAR

EN MÄSTERSKAPSANLÄGGNING FÖR GOLFAREN

Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerskapsklass. Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har Kungsängen Golf Club stått värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Idag erbjuds två 18-hålsbanor – Kings Course och Queens Course. Kungsängen Golf Club har dessutom satsat på att skapa en trivsam och skön miljö att vistas i före och efter golfrundan. Här finns ett klubbhus med en bra restaurang med uteservering som erbjuder allt från kaffe och bulle till goda middagsalternativ. I klubbhuset hittar du även golfklubbens reception och shop, där du bland annat vänder dig till för incheckning, inköp av golfkläder, tillbehör och andra behövligheter.

En trappa upp hittar du klubbrummet där alla är välkomna såväl medlemmar och gäster. Där kan du även njuta ute på balkongen med en underbar utsikt över båda banornas avslutningshål. Övervåningen används även som konferensrum för upp till 40 personer. För den som vill komma ut över dagen och jobba lite så erbjuds WiFi i hela klubbhuset.

Välkommen till Kungsängen Golfstar!

KUNGSÄNGEN GOLFSTAR

Garpebodavägen 1, 196 92 Kungsängen, Sverige


Garpebodavägen 1, 196 92 Kungsängen, Sverige

Get Directions