BESÖK TREVLIGA KVARNIBBLE GÅRDSBUTIK I HÅTUNA

På Kvarnibble Gård kan du handla närproducerat i gårdsbutiken. Varför inte också ta en titt på gårdens baggar eller hästar som betar i hagen precis intill butiken?

Kvarnibble Gård drivs av Anna och Henrik Tesch och har funnits i familjens ägo i fyra generationer. På gården hittar du grönsaksodlingar, djur, en gårdsbutik och ett musteri. Gården har även en fullständig ridanläggning med spannmålsproduktion.

Gården har egna produkter såsom lammkött, grönsaker och äppelmust tillsammans med noga utvalda närproducerade varor. Kvarnibble Gård samarbetar med många lokala mathantverkare och gårdar och målet är att du skall kunna handla en hel middag här där allting är småskaligt och närproducerat.

Under hösten pressas god äppelmust av dina egna medhavda äpplen i  Äppelmusteriet. Must av 100% äpple, inga tillsatser! Förutom butiken, musteriet, grönsaksodlingarna och alla djur så odlas spannmål och så drivs det ett inackorderingsstall för hästar.

NYHET!! Inom kort öppnar vi vår nya FIKAMOJJ, där du kan köpa hembakt fikabröd och olika korvmenyer. Allt på menyn kommer från vår egen gård och är närproducerat i möjligaste mån. 🙂

Fikamojjen kommer ha samma öppettider som gårdsbutiken.

Varmt välkomna på ett besök till oss!

KVARNIBBLE GÅRD BUTIKEN

Kvarnnibble Butik och Musteri, KARLTOMTAVÄGEN, Bro, Sverige


Kvarnnibble Butik och Musteri, KARLTOMTAVÄGEN, Bro, Sverige

Get Directions