LEJONDALS SLOTT MÖTEN

UNIQUE LIKE NO OTHER

Lejondalssjön vy med träd

Slottet är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet ”sagoslott”. På slottet kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.

Stora, små, runda, fyrkantiga. På Lejondals slott hittar du konferenslokaler i alla dess former. Vissa på slottet, i de olika tornen och salongerna, andra i den anslutande Herrgården. Dessa konferenslokaler kan ta upp till 110 personer.

Här är både event och bröllop möjligt! Vill du ha hjälp med inspirationen, eller har du en ide som du vill utveckla? Låt Lejondals slott ta hand om festligheterna när ni ska fira. På så sätt kan alla som är med under kvällen njuta av stunden utan att behöva tänka på allt det praktiska. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad ni vill göra.

Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för ert drömbröllop! Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop. Här erbjuds otroligt vackra miljöer för unika bröllop, stora som små.

 

Välkommen till Lejondals Slott!

LEJONDALS SLOTT MÖTEN

Lejondals Slott, Lejondalsvägen, 197 34 Bro, Sweden


Lejondals Slott, Lejondalsvägen, 197 34 Bro, Sweden

Get Directions