EN VACKERT BELÄGEN GÅRD VID MÄLAREN PÅ LENNARTSNÄSHALVÖN


Öråkers Gård är en plats där människor möts och vi tar hand om djur, jord och växtlighet. En mycket trevlig plats som är väl värt ett besök eller två!

Sjunde generationen driver idag gården och vi satsar på att behålla en levande gårdsnäring med jordbruk, hästhållning, kor, får, ekologiska odlingar, jakt och skogsbruk. Vår ambition är att utveckla gården långsiktigt och hållbart med ännu större fokus på miljön för alla verksamheter vi har på gården.

Öråkers Gård erbjuder konferens och herrgårdsvistelse i hemma hos-miljö. Möts, umgås, ät och bo i vackert inredda rum där gammal lantlig stil möter modern känsla. Som gäst disponerar ditt sällskap själv över hela herrgården. Under helgerna är även Ladan öppen med café, loppis, keramikverkstad och mycket mer.

Boka konferens i herrgårdsmiljö nära Stockholm
Herrgården passar perfekt för möten och konferens för upp till 18 personer. Vi erbjuder övernattning till 15 personer, fördelade över 9 sovrum. Här finns möjligheten för ett parti biljard, ett yogapass och bastubad med dopp i sjö eller pool. Herrgården är omringad av stora gräsmattor, hästhagar, en lummig äppelträdgård och en vacker utsikt över Mälaren. Som gäst disponerar ditt sällskap själva över hela herrgården.

Upplev en herrgårdsweekend tillsammans med familj eller vänner
I vår herrgård vill vi alltid förmedla en välkomnande hemma hos-känsla. Herrgårdshuset har en vacker utsikt över Mälaren och ligger i hjärtat i en levande familjegård med djur och odlingar. Huset erbjuder pool och bastu samt stora ytor både inne och ute som ger plats för samvaro, vila och lek.

 

Varmt välkommen!

ÖRÅKERS GÅRD MÖTEN

Öråkers gård, Kungsängen, Sverige


Öråkers gård, Kungsängen, Sverige

Get Directions