MIDDAGAR, WEEKEND OCH FESTER I EN INSPIRERANDE HERRGÅRDSMILJÖ

 

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt hotell naturskönt beläget i Bro nära Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård.

Avskild närhet betyder för oss att vi erbjuder våra gäster en avskild herrgård med lantligt läge som samtidigt ligger nära de större städerna och flygplatserna i regionen. Vi arbetar aktivt med närheten till vår gård samt närliggande gårdar för att våra måltider ska vara hållbara och förstklassigt tillagade. Maten har en central roll i vårt värdskap.

På Thoresta Herrgård kan ni även ha ert perfekta bröllop. Vårt läge, vår service och vår storlek, gör Thoresta Herrgård till den perfekta platsen för er som vill uppleva känslan av att bjuda gästerna till er alldeles egna herrgård. Känslan av att vara i centrum som prins och prinsessa, om så för den dag. Är det den känslan ni söker, då är vi rätt plats för ert bröllop. Vi har även öppet vissa weekends för dig som privatgäst.

Välkomna!

THORESTA HERRGÅRD RESTAURANG

Thoresta Herrgård, Bro, Sverige


Thoresta Herrgård, Bro, Sverige

Get Directions