THORESTA HERRGÅRD MÖTEN

KONFERENS, WEEKEND OCH MÖTEN I EN INSPIRERANDE HERRGÅRDSMILJÖ

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro nära Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård.

Avskild närhet betyder för oss att vi erbjuder våra gäster en avskild herrgård med lantligt läge som samtidigt ligger nära de större städerna och flygplatserna i regionen. Vi arbetar aktivt med närheten till vår gård samt närliggande gårdar för att våra måltider ska vara hållbara och förstklassigt tillagade. Maten har en central roll i vårt värdskap.

Gemenskap och upplevelser är något vi eftersträvar på Thoresta Herrgård. Möten kan vara så mycket mer än Powerpoint-presentationer. Möten kan också vara gemenskap, upplevelser och tillfällen att utmana sig själv och andra på saker som man aldrig gjort förr. Möjligheterna är oändliga, så ibland kan det vara svårt att välja. Varför inte krydda till er vistelse med kockarnas kamp eller vinprovning med mingel? 

På Thoresta Herrgård kan ni även ha ert perfekta bröllop. Vårt läge, vår service och vår storlek, gör Thoresta Herrgård till den perfekta platsen för er som vill uppleva känslan av att bjuda gästerna till er alldeles egna herrgård. Känslan av att vara i centrum som prins och prinsessa, om så för den dag. Är det den känslan ni söker, då är vi rätt plats för ert bröllop. 

 

Välkomna!

THORESTA HERRGÅRD MÖTEN

Thoresta Herrgård, Bro, Sverige


Thoresta Herrgård, Bro, Sverige

Get Directions