EN APERETIVO PÅ ITALIENSKT VIS

Lounge med soffa och bord Villa Aske.

Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske. Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll.

Hos Villa Aske finns det en restaurang med den riktigt italiensk känslan. Oavsett om det handlar om ett mindre ledningsgruppsmöte, en stor kick-off eller en flerdagarskonferens eller weekend ska allt från logistik till teknik och service fungera smidigt och problemfritt. Hos oss får ni allt ni behöver – dessutom med en unik historia och italiensk känsla.

Villa Aske erbjuder även boende med personlig känsla i harmoni med naturen. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller en promenad i den doftande parken, eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp? En utomhusbar finns tillgänglig under den varmare delen av året och så finns det även en bar inne i Villa Aske. En aperitivo innan maten kanske?

Privato är italienska och betyder privat. Vid speciella tillfällen och anledningar slår vi på Villa Aske upp portarna för bara dig och dina privata händelser och upplevelser. Det kan t.ex. vara bröllop, fest, golfvistelser, julbord eller intressanta gästspel i matsalen.

 

Varmt välkomna!

VILLA ASKE BAR

Aske allé 2, Bro, Sverige


Aske allé 2, Bro, Sverige

Get Directions