ÄT SOM EN PRINS ELLER PRINSESSA PÅ ITALIENSKT VIS

Italiensk restaurang med rödvitrutiga dukar på Villa Aske.
Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske. Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll.

Villa Aske ritades av en italiensk arkitekt för över 200 år sedan. Det syns – och det känns! Stället byggdes redan från början för umgänge under njutbara former. Mat, dryck och samtal har alltid fått stå i fokus. Vi hyllar vår historia genom att erbjuda allt det ni behöver för en konferens, weekend eller event med en italiensk touch.

Maten som serveras på Villa Aske är Medelhavsinspirerad, men tillagad på svenska råvaror av högsta kvalitet. Menyn följer säsongerna och precis som i Italien står rena, genuina smaker i fokus. En solkysst tomat, ett lätt parmesanskum eller en ny variation på blåbär…

Villa Aske erbjuder även boende med personlig känsla i harmoni med naturen. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller en promenad i den doftande parken, eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Privato är italienska och betyder privat. Vid speciella tillfällen och anledningar slår vi på Villa Aske upp portarna för bara dig och dina privata händelser och upplevelser. Det kan t.ex. vara bröllop, fest, golfvistelser, julbord eller intressanta gästspel i matsalen.

 

Varmt välkomna!

VILLA ASKE RESTAURANG

Aske allé 2, Bro, Sverige


Aske allé 2, Bro, Sverige

Get Directions