UPPLEV GEMENSKAP PÅ ITALIENSKT VIS

Lounge med soffa och bord Villa Aske.

Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske – Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning. Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll. 

Hos Villa Aske kan du boka konferens med italiensk känsla. Oavsett om det handlar om ett mindre ledningsgruppsmöte, en stor kick-off eller en flerdagarskonferens ska allt från logistik till teknik fungera smidigt och problemfritt. Hos oss får ni allt ni behöver för en konferens – dessutom med en unik historia och italiensk känsla.

Villa Aske erbjuder även boende med personlig känsla i harmoni med naturen. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller en promenad i den doftande parken, eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Privato är italienska och betyder privat. Vid speciella tillfällen och anledningar slår vi på Villa Aske upp portarna för bara dig och dina privata händelser och upplevelser. Det kan t.ex. vara bröllop, fest, golfvistelser, julbord eller intressanta gästspel i matsalen. 

Varmt välkomna!

VILLA ASKE MÖTEN

Aske allé 2, Bro, Sverige


Aske allé 2, Bro, Sverige

Get Directions