SMULTRONSTÄLLEN

Anna
Öhgren

Upplands-Bro är en häst-tät kommun och det är ju just dessa vackra djur som jag brinner mest för, så att få arbeta med galoppsporten är en ynnest”

Som marknadsansvarig på galoppbanan Bro Park sedan snart tre år har jag mer och mer hittat mina favoritplatser och smultronställen. Upplands-Bro är en häst-tät kommun och det är ju just dessa vackra djur som jag brinner mest för, så att få arbeta med galoppsporten är en ynnest.

Floristhörnan, Stationshuset – Ett mysigt kafé och en fantastisk florist i en härlig miljö.

Käramik – Unika, vackra ting i en mysig gårdsbutik. Här kan du verkligen handla fint hantverk. Som hästälskare måste jag tipsa om Susannes vackra keramikhästar!

Bro Park – Galoppbanan Bro Park ligger så himla vackert! Maten är fantastiskt god och till detta njuter man av världens näst-största publiksport ute på galoppbanan. Fotbollen må vara den största publiksporten i världen, men jag älskar närheten till galopphästarna och jockeysarna som man får på Bro Park.

Anna Öhgren

Mina TIPS!

Floristhörnan
Stationshuset

Ett mysigt kafé och en fantastisk florist i en härlig miljö.

Käramik

Unika, vackra ting i en mysig gårdsbutik. Här kan du verkligen handla fint hantverk. Som hästälskare måste jag tipsa om Susannes vackra keramikhästar!

Bro Park

Galoppbanan Bro Park ligger så himla vackert! Maten är fantastiskt god och till detta njuter man av världens näst-största publiksport ute på galoppbanan. Fotbollen må vara den största publiksporten i världen, men jag älskar närheten till galopphästarna och jockeysarna som man får på Bro Park.

Scroll to Top