SHOPPING

LOKAL SHOPPING

I Upplands-Bro finner du ett stort utbud av såväl klädaffärer, lokala hantverksbutiker, gårdsbutiker, second handaffärer och mycket annat. Nedan hittar du bra tips för en shoppingrunda.

LIVSSTILSBUTIK 2808

Kläder, detaljer & skor

2808 Livsstilsbutik sätter guldkant på tillvaron. Vi erbjuder allt från den perfekta inredningsdetaljen till outfiten för kvällen. Välkommen!

BRO CENTRUM

Det mesta du behöver!

Vi finns precis mitt i Bro och till oss är det nära. I Bro Centrum finns det mesta du behöver i vardagen såsom apotek, matbutik, frisör, café och restauranger.

FLORISTHÖRNAN

Blommor, inredning & café

Vid det gamla stationshuset i Bro hittar du Floristhörnan. Här köper du färska blommor, kläder, inredningsdetaljer och fikar gott. Väl värt ett besök! 

BLOMRANKAN

Blomsterbutiken med blommor till alla tillfällen!

Hos Blomrankan är dina önskemål och behov vår utmaning. I våra hemtrevliga lokaler hoppas vi att du hittar inspiration och finner glädje till en vackrare vardag!

Bilden visar butiken Blomrankan i Upplands-Bro. Fullt av olika blomster och växtlighet utanför butiken.

KVARNNIBBLE GÅRD

NÄRPRODUCERADE PRODUKTER, STALL & FIKA

På Kvarnibble Gård kan du handla närproducerat i gårdsbutiken. Varför inte också ta en titt på gårdens baggar eller hästar som betar i hagen precis intill butiken?

ÅLBRUNNA GÅRD

HONUNG FRÅN EGEN BIGÅRD

Ålbrunna gård är en liten gård i utkanten av Stockholms län i Upplands-Bro kommun. Vi säljer honung från egen bigård och ägg från våra frigående höns. Vi säljer också en del egenodlade ekologiska grönsaker.

Bilden visar Ålbrunna Gårds marknadsstånd vid Säbyholmsmarknaden i Upplands-Bro.

KÄRAMIK

UNIKA BRUKSFÖREMÅL I KERAMIK

Den fina lilla gårdsbutiken Käramik som har allt mellan brukskeramik till konstkeramik. Ägarinnan Susanne Danielsson som tillverkar allt för hand har också fått den stora glädjen att tillverka olika priser till bland annat Solvalla och Bro galopp.

LADAN ÖRÅKER

MYSIGT UTFLYKTSMÅL MED CAFÉ & BUTIKER

På gården finns olika verksamheter med det gemensamma intresset för hållbarhet, hantverk, konst, närproducerad mat och biologisk mångfald.
Besök vårt mysiga café, kika in i matboden med produkter från småskaliga producenter, hälsa på hos våra djur och strosa runt bland odlingarna. Inne i Ladan hittar du också noga utvalda kläder, unik inredning och vackra möbler.

Scroll to Top