jul
I UPPLANDS-BRO

Välkommen att uppleva julen i Upplands-Bro!

Julen är någonting speciellt i Upplands-Bro. Här samlas familjer, kollegor, företagare och turister för att tillsammans inta årets olika lokala julhappenings. På denna sida hittar du allt som hör julen till, samlat på en och samma plats! Julmarknader, event, konserter, aktiviteter, julbord & julbordsweekends. För boende i samband med ett julevenemang eller för en weekend med familjen hittar du flera olika alternativ <HÄR

Days
Hours
Minutes
Seconds

Julmarknad
25-26/11

🎅🏼 På gården lyser granen🎄, glöggen ryker varm och doften av brända mandlar möter våra gäster. Både ute och inne kommer du möta 20 lokala utställare. Här har du verkligen möjlighet att hitta både julklappar, julig inredning och det lilla extra till julmaten.

JULMARKNAD
2/12

Välkommen till årets traditionella julmarknad den 2/12 kl. 11-15 vid Prästgården på Prästvägen 6 i Bro.
Glögg, pepparkakor, ponnyridning & julstämning! Våra marknadsstånd kommer vara fyllda med allt som hör julen till- Sill, hantverk, julkransar, julgodis, korvar mm. Välkomna!

Juleevent med
guldkant 3/12

Välkommen till julens lyxigaste och glittrigaste evenemang✨🥂 Hela entréplan fylls med erbjudanden och julklappstips. Drop in 11.00-16.00 🌟Njut av guldbubbel och snittar eller varför inte en härlig äggtoddy. Handla årets julklappar, ät gott och njut tillsammans!

JULERIAN
7/12

Julerian ger ett gott smakprov på vad julen handlar om. Gemenskap, värme och glädje! Så återigen fyller vi centrum med julaktiviteter för både stora och små. Varmt välkommen till Upplands-Bros mysigaste tradition!

Julmarknad
9/12

Julen i Upplands-Bro närmar sig med stormsteg och med det många fina julmarknader. Besök Floristhörnan Stationshuset den 9/12 för den årliga marknaden. Visit Upplands-Bro står som arrangör.

Julmarknad
10/12

Välkomna till slottets julmarknad! Här finner ni julklappar & närodlade produkter till julbordet, vacker körsång, fika & grill!
10/12 kl.11-16 på det sagolika
Lejondals slott. Ta med hela familjen!

JULKONSERT
10/12

Julens sånger med Lucia och Ceciliakören. Alvar Nilsson, dirigent.

Söndag kl 16.00. Kl 18.00 samt kl 19.30 i Kungsängens kyrka. Fri entré

Arrangör: Kungsängen-Västra Ryds församling

Varmt välkomna!

LUCIA
13/12

Ta del av ett barnkörernas vackra Luciatåg med klassiska Luciasånger, adventssånger och julsånger. Medverkande: Astronautkören, Decibelkören, Västra Ryd Voices, instrumentalister samt Jesper Tylöskog och Eva Mering, kyrkomusiker. Onsdag 13 december kl 18.30 - 19.30 i Kungsängens kyrka. Fri entré

JULSTÖK
14/12

Välkommen till Brunnagården för julstök! Kom och pyssla, baka pepparkakor och ät julgröt och skinksmörgås. Torsdag 14 december kl 15.00 - 20.00 i Brunnagården, Artistvägen 2. Fri entré Anmälan görs till louise.berglund2@svenskakyrkan.se Arrangör: Kungsängen-Västra Ryds församling

Tomten i skogen
30/11

Tomten i skogen är en tradition i Upplands-Bro och framförallt på Kvarnibble Gård & Musteri. Anna och Henrik välkomnar med det familjevänliga evenemanget "Tomten i skogen" kl. 17:30. Samling vid gårdsplanen utanför gårdsbutiken och går tillsammans i ett ljuståg (medtag egen ljuslykta) till Kvarnnibbles egna gårdstomte i skogen. Välkomna!

JULTAPAS
16/12

Julen står för dörren och mellan pepparkaksbak och julklappshandel så kanske en paus behövs?
Välkomna på en mysig kväll den 16 december kl 18:30 med julig tapastallrik och skön musik. Sångerskan Ellinor Videfors med pianisten Magnus Rydell sätter guldkant hos Ladan Öråker med souliga toner blandad med julvisor och pop.

MIDNATTSKONSERT
17/12

Capella Cantica. Ingrid Granat - sopran. Sara Salhi- sopran. Lennart Vallin – bas. Pereric Harrysson – piano.
Söndag 17 december kl 23.00 - 00.30 i Kungsängens kyrka.
Fri entré
Arrangör: Kungsängen-Västra Ryds församling Mer information: https://www.svenskakyrkan.se kungsangen
Välkomna!

Julmarknad
Tibble Sjöscouter 2/12

Nu är det återigen dags för vår årliga julmarknad där våra scouter säljer sina hantverk för att samla in pengar till sin verksamhet så vi kan hitta på roliga och lärorika aktiviteter. Vi har även ett Café med hembakt fika, lotteri, julkransar och en loppis med massor av fina fynd. Kom och fynda finfina hantverk och stöd barnens verksamhet!

Den lokala KALENDERN

Julbord
på hemmaplan!

Passa på att boka ett julbord med familjen, företaget eller kompisgänget! Upplands-Bro har något som passar alla. 

Scroll to Top