MÖTEN

Upplands-Bro - Ett mötenas mecka!

I Upplands-Bro finner du många mötesplatser inom en kort radie. Här kan du välja och vraka mellan smaker från Italien, färgglada möten i roliga miljöer, sagoslott och lantliga herrgårdar.

KONFERENS

GÄLLÖFSTA

KONFERENS & HOTELL

Konferens på hjärnans villkor

På Gällöfsta Konferens och Herrgård hittar du hotell, restaurang och konferensanläggning. Här är allt utformat från en mental tallriksmodell för hjärnan. Det är inget vi har hittat på själva utan är baserat på hjärnforskning och handlar om att få balans mellan avkoppling, rörelse, reflektion, lek, fokusering, umgänge och sömn. Vi lovar att det även kommer få ditt hjärta att klappa!

Man skulle kunna säga att vi har fått hjärnan på hjärnan. Det är nämligen den som ligger bakom allt här på Gällöfsta konferens. Modellen som ligger till grund för hur vi gör saker och ting kan beskrivas som en mental tallriksmodell för hjärnan. Det är långt ifrån något vi själva har knåpat ihop utan bygger på hjärnforskning signerad neuroforskarna Dainel Siegel och David Rock. Även om vi låter hjärnan stå i centrum glömmer vi aldrig bort hjärtat. För mår hjärnan bra kommer hjärtat att bli lyckligt på kuppen. 

Oavsett om du kommer från Arlanda eller från Stockholm city tar det endast 30 minuter att ta sig hit. Och när vägen slutar är du framme. Då breder sig den storslagna naturen med vindlande skogsstigar ut sig. Perfekt för långsamma promenader, walk & talk-möten eller mer pulshöjande aktiviteter bland lingonris och urskog.

KONFERENS

HAPPY TAMMSVIK

KONFERENS & HOTELL

Kreativa möten i annorlunda miljö

På Happy Tammsvik pågår livet. Det sprakar av färg, sjuder av kreativitet och ljuder av skratt. Doftar och smakar sött, salt, syrligt och ljuvligt. Allt kan hända och allt händer. Vi tar humorn och ditt möte på allvar!
Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med våra många och annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Det enda som sätter gränserna under ett möte är gästernas önskemål. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Välkommen till Happy Tammsvik, ett annorlunda konferenshotell nära Stockholm, Arlanda – och dig!

KONFERENS

VILLA ASKE

KONFERENS & HOTELL

Stockholms närmaste Palazzo

Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske – Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning.

Här präglas atmosfären av värme och kärlek till Italien. Klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur, avskilt men samtidigt nära, alla moderna faciliteter mitt i en historisk idyll. 

Hos Villa Aske kan du boka konferens med italiensk känsla. 

Oavsett om det handlar om ett mindre ledningsgruppsmöte, en stor kick-off eller en flerdagarskonferens ska allt från logistik till teknik fungera smidigt och problemfritt. Hos oss får ni allt ni behöver för en konferens – dessutom med en unik historia och italiensk känsla.

Villa Aske erbjuder även boende med personlig känsla i harmoni med naturen. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller en promenad i den doftande parken, eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Privato är italienska och betyder privat. Vid speciella tillfällen och anledningar slår vi på Villa Aske upp portarna för bara dig och dina privata händelser och upplevelser. Det kan t.ex. vara bröllop, fest, golfvistelser, julbord eller intressanta gästspel i matsalen. 

KONFERENS

LEJONDALS SLOTT

KONFERENS & HOTELL

A British experince in the Swedish country side

Slottet är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet ”sagoslott”. På slottet kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.
Stora, små, runda, fyrkantiga. 

På Lejondals slott hittar du konferenslokaler i alla dess former. Vissa på slottet, i de olika tornen och salongerna, andra i den anslutande Herrgården. Dessa konferenslokaler kan ta upp till 110 personer.
Här är både event och bröllop möjligt! Vill du ha hjälp med inspirationen, eller har du en ide som du vill utveckla? Låt Lejondals slott ta hand om festligheterna när ni ska fira. På så sätt kan alla som är med under kvällen njuta av stunden utan att behöva tänka på allt det praktiska. 

Det är endast fantasin som sätter gränser för vad ni vill göra.
Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för ert drömbröllop! Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop. Här erbjuds otroligt vackra miljöer för unika bröllop, stora som små.

KONFERENS

ALMARE STÄKET

Anrik konferensanläggning i lantlig Herrgårdsmiljö.

KONFERENS & HOTELL

Enskilda möten i originalmiljö

Almare Stäkets läge med närheten till Stockholm och Arlanda, anläggningens faciliteter och skilda verksamheter, tillsammans skapar det fantastiska förutsättningar för att arrangera olika event.

I herrgården erbjuds en unik möjlighet till enskilda möten i originalmiljö från sent 1700-tal, utan att störas av någon. Knappt tre mil nordväst om Stockholm, med Arlanda på behändigt avstånd och vackert beläget vid Mälaren.
På Almare Stäket finns en fantastiskt gård med skogar och lantbruk som ger oss en bra möjlighet till sund djurhållning. 

Djuren här äter den skörd som gården själv producerat, vi låter djuren gå i stora hagar med fri utevistelse i stora områden. Här finns även en av Stockholms största Ridanläggningar uppdelat på elva stall med plats för 90 hästar. Det finns ett brett utbud av träningsmöjligheter för dressyr och hoppning.
Café Polobaren är en cafeteria vid stora ridhusets gavel. Du kan även besöka gårdsbutiken.

KONFERENS

THORESTA

Konferens i avskild närhet.

KONFERENS & HOTELL

Enskilda möten i originalmiljö

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro nära Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård.

Avskild närhet betyder för oss att vi erbjuder våra gäster en avskild herrgård med lantligt läge som samtidigt ligger nära de större städerna och flygplatserna i regionen. Vi arbetar aktivt med närheten till vår gård samt närliggande gårdar för att våra måltider ska vara hållbara och förstklassigt tillagade. Maten har en central roll i vårt värdskap.

Gemenskap och upplevelser är något vi eftersträvar på Thoresta Herrgård. Möten kan vara så mycket mer än Powerpoint-presentationer. Möten kan också vara gemenskap, upplevelser och tillfällen att utmana sig själv och andra på saker som man aldrig gjort förr. Möjligheterna är oändliga, så ibland kan det vara svårt att välja. Varför inte krydda till er vistelse med kockarnas kamp eller vinprovning med mingel? 

På Thoresta Herrgård kan ni även ha ert perfekta bröllop. Vårt läge, vår service och vår storlek, gör Thoresta Herrgård till den perfekta platsen för er som vill uppleva känslan av att bjuda gästerna till er alldeles egna herrgård. Känslan av att vara i centrum som prins och prinsessa, om så för den dag. Är det den känslan ni söker, då är vi rätt plats för ert bröllop.

Scroll to Top