Ansökan om medlemskap i Visit Upplands-Bro

Visit Upplands-Bros syfte är att utveckla besöksnäringen i Upplands-Bro genom att bl.a. initiera, driva och stötta olika projekt och aktiviteter som utvecklar företag och föreningar med intressen inom besöksnäringen. Föreningen har idag ca 55 medlemmar som representerar både närings- och föreningslivet i Upplands-Bro. Alla aktörer som direkt eller indirekt arbetar med besöksnäring är välkomna som medlemmar. Medlemskap kostar 1500 kr/år  och är momsbefriat. I medlemskapet ingår plats på visitupplandsbro.com samt möjlighet att lägga upp evenemang i evenemangskalendern och inbjudan till nätverksträffar samt möjlighet att ibland synas på våra sociala kanaler.

Ansvar för webbsidan och medlemsfrågor.

Det är Visit Upplands-Bro som är ansvariga för vilka medlemmar man tar in i föreningen. Alla aktörer som direkt eller indirekt arbetar med besöksnäring är välkomna som medlemmar. Visit Upplands-Bro ansvarar även för alla uppgifter och bilder på hemsidan. Vid frågor som rör webbsidan och medlemsfrågor kontakta Visit Upplands-Bro på info@visitupplandsbro.com

Tillsammans med Företagarna Upplands-Bro och Upplands-Bro kommun arbetar  vi för att utveckla besöksnäringen i hela kommunen och samarbeta med närliggande aktörer.

Maila oss på info@visitupplandsbro.com