SMULTRONSTÄLLEN

IDA TEXELL

“När jag söker kraft vänder jag mig till naturen”

Jag arbetar oförtröttligt och intensivt för det goda samhället. Eftersom min dröm är att skapa en så bra kommun, en så bra plats att andra inspireras av vårt gemensamma arbete. En plats att vara stolt över. Oavsett om en är medarbetare, medborgare eller företagare i Upplands-Bro. 

Stolthet som byggs av god vilja och ambition. Av välvilja. Men jag vet att det inte bara är solsken på vägen. Jag vet att vi har stora utmaningar. Det är både och. Både gott och ont. Både härligt och förfärligt. Det är därför vi behöver fortsätta att hjälpas åt. 

När jag hämtar kraft söker jag mig till naturen. Många dagar har jag begett mig till Björknäs och satt mig längst ut på bryggan för att få tänka lite och blicka ut över vattnet. Andra dagar har jag njutit av våra fantastiska kursgårdar där jag ofta bokar konferenser, njuter av fina möten, god service och härlig mat. En bastu vid vattnet och ett iskallt dopp i en storslagen natur får mig alla dagar i veckan att orka arbeta ännu hårdare. Vi har mycket fina platser och många fantastiska människor i vår kommun. 

Tillsammans är vi Upplands-Bro.

Ida Texell

Mina TIPS!

BJÖRKNÄS

Längst ute på bryggan vid Björknäs Camping är det fantastisk utsikt över mälaren.

KURSGÅRDAR

- Happy Tammsvik
- Villa Aske
- Thoresta
- Gällöfsta
- Lejondals slott
- Almare Stäket

Scroll to Top