SMULTRONSTÄLLEN

Joel
Dosi Roosvall

“Håtuna kyrka- En av få platser i Sverige, där man kan se målningar från medeltiden”

Jag jobbar med att stötta och utveckla det lokala näringslivet i kommunen genom att lyfta och synliggöra företagens behov i allt som kommunen gör. Utanför jobbet sysslar jag bland annat med klassisk musik och med att rå om min lilla familj (hustru och en bebis på 6 månader).
Några platser jag uppskattar lite särskilt i kommunen är:
Håtuna kyrka – en av de få platserna i Sverige där man kan se väggmålningar från medeltiden.
Restaurangen på Bro-park – där de är bra på att fixa mat för de med allergier och specialkost.

De senaste tretton åren har jag varit entreprenör i kommunen och levererat friskvård av olika slag till både privatpersoner och företag. Just nu driver jag HälsoFabriken i Kungsängen AB i Brunna tillsammans med två andra lokala entreprenörer samt min fru Agata.

Joel Dosi Rosvall

Mina TIPS!

Håtuna Kyrka

En av de få platserna i Sverige där man kan se väggmålningar från medeltiden.

Bro Park

Här är de bra på att fixa mat för de med allergier och specialkost.

Scroll to Top